Con & Verdonck Den Haag
Con & Verdonck Oriental Carpets Den Haag
 
 
Con & Verdonck HomeOver Con & VerdonckCon & Verdonck Special CollectionsContact
   
 

Con & Verdonck Den Haag


Op een nieuwe manier omgaan met kwaliteit

Con & Verdonck is hard op weg om van Nederlands bekendste galerie voor Oosterse tapijten de belangrijkste bron voor kennis over exclusieve Oosterse tapijten van Nederland en internationaal te worden.

den haag con & verdonck exterior

In Nederland is de markt voor Oosterse tapijten flink veranderd. De nieuwe strategie van Con& Verdonck gaat met die ontwikkelingen mee en richt zich op de behoeften van zijn klanten. Deze behoeften vormen de leidraad bij het doorvoeren van een aantal ingrijpende veranderingen.

con & verdonck den haag store main window

Het inkoopbeleid en de klantenservice zijn flink verbeterd terwijl men blijft vasthouden aan de oorspronkelijke traditie,namelijk het leveren van kwaliteit. Hierdoor is Con&Verdonck uitgegroeid tot de beroemde galerie op nummer 30 in de Hoogstraat te Den Haag. Nummer een op de lijst voor kenners van mooie decoratieve handgemaakte Oosterse tapijten in Nederland.

staircase in new con & verdonck gallery den haag

new gallery at con & verdonck den haag

 

Het winkelketenconcept, ooit zo briljant gerealiseerd door de oprichters van het bedrijf, de heren Con en Verdonck, werd tegen het einde van de afgelopen eeuw niet langer houdbaar. Door de heersende marktvoorwaarden en veranderde consumentenverwachtingen is er gekozen voor een totaal nieuwe aanpak om de oorspronkelijke doelen van Con & Verdonck in ere te houden. Doelen zoals het vergroten van het publieke bewustzijn en de kennis over handgemaakte Oosterse tapijten door de mooiste exemplaren voor een groot publiek bereikbaar te maken.

carpets in an elagant space at con & verdonck den haag

    terug naar boven
     
 
Eveneens...

tentoonstellingsagenda

 

De droom van een bankier en een tapijtenhandelaar

 

Art of the Floor
Tentoonstellingsthema

 

Art of the Floor
Enige afbeeldingen

 

Service voor Decorators & Interior Designers

 

 


Diensten
meer informatie
Mailinglist
zoek op onze site

 

 

© 2001 - 2008 Con & Verdonck B.V., Netherlands