Con & Verdonck Den Haag
Con & Verdonck Oriental Carpets Den Haag
 
 
Con & Verdonck Home Over Con & VerdonckCon & Verdonck winkel in Den Haag Contact
   
 

Con & Verdonck Special Collections

De Creatieve Presentatie van Perfectie

De Predikers van het bijzondere Tapijt zijn niet langer meer bezig met het aanschaffen van een product maar met het vergaren van perfectie.


Met Con & Verdonck Special Collections profileert de Con & Verdonck groep zich publiekelijk om bekendheid te geven aan haar fascinerende visie op de perfectie die op de hoogste niveaus van de Oosterse tapijtknoopkunst van kracht is. Deze missie wordt in praktijk gebracht door in Nederland en ook internationaal continu exposities te organiseren, meestal in nauwe samenwerking met de meest invloedrijke interieur-deskundigen op het gebied van binnenhuis-architectuur en milieu bewuste kunst & ontwerpbueaus en waarbij men de mogelijkheid heeft om met deze perfectie kennis te maken.

De afdeling Special Collections is verwant aan de respectabele Speciale Projecten Groep die door de medeoprichter van Con & Verdonck, de Heer J.Con, in het leven werd geroepen. Deze afdeling besteedt veel aandacht aan het vergroten van het begrip over de diepte en de rijkdom van haar specialiteit en dit wordt gedaan door het tonen van de synergie die ontstaat wanneer baanbrekend verkennend onderzoek gecombineerd wordt met consistent innovatief management inzake de vele exposities.

Con & Verdonck Special Collections probeert met dit dynamische platform de top van de Nederlandse privé verzamelaars en kunstminnaars te bereiken door een nieuwe taal te spreken die appelleert aan emoties, intellectuele belangen en moderne behoeften. Deze taal wordt uitgediept en samengevat in de collecties die tijdens de exposities getoond worden.

Het succes van hun werkzaamheden kan misschien het best gemeten worden aan de hand van de ingrijpende verschuiving die heeft plaatsgevonden waarbij men in zekere zin niet meer bezig is met het aanschaffen van een product maar met het vergaren van perfectie.
In toenemende mate is deze instelling van belang bij het nemen van een cruciale beslissing die wanneer er als het ware een betekenisvol antwoord gezocht wordt op buitengewoon indrukwekkende ervaring van het Oosterse tapijtmeesterschap dat dankzij de inzet en het initiatief van Con & Verdonck Special Collections bekendheid heeft gekregen.

Op deze pagina worden slechts enkele van de vele gezamenlijk georganiseerde speciale exposities vermeld die in de laatste maanden bij in het middelpunt van de belangstelling staande partners in Nederland en daarbuiten bijgedragen hebben aan het herdefinieren van de betekenis van wat precies perfectie is.


 

Tentoonstelling Haren : 'Songs of the Loom'

Ede tentoonstelling

 

 

tentoonstelling met Warnars - Den Haag

Tentoonstelling met Buningh Ede

Tentoonstelling met Buningh - Ede

 

 

Tentoonstelling met Spinde - Zwolle

 

terug naar boven

 

Zwolle - Con & Verdonck Special Collections Exhibition

Zwolle Tentoonstelling

terug naar boven

Ede Exhibition Con & Verdonck Special Collections

Tentoonstelling met Buningh Interieurs - Ede

 

 

Haren Exhibition Con & Verdonck Special Collections

Haren tentoonstelling

 

Special Collections Tentoonstellingsagenda      terug naar boven
     
 
Exhibitions

tentoonstellingsagenda

 

The Art of the Floor:

     Inleiding

     thema

     Enige afbeeldingen

 

Songs of the Loom

     Inleiding

     thema

     Enige afbeeldingen

 

 


Diensten
meer informatie
Go on Mailing List
zoek op onze site

 

 

 

© 2001 - 2008 Con & Verdonck B.V., Netherlands